Polar Часовник V800 + Heart Rate Сензор

: 24 месеца

БЕЗПЛАТНА

Нов продукт

by POLAR

Polar V800 е иновативен GPS часовник създаден за спортисти ентусиасти и професионални атлети, които се стремят към върхови постижения.

Повече детайли

889,00 лв с вкл. данък

Добавяне към списъка с желания

Добрата подготовка е ключът към успеха. Създайте си детайлни цели за различните типове тренировки и ги синхронизирайте със своя V800 за да получите напътствия в реално време. Използвайте опциите Orthostatic Test и Recovery Status за да сте сигурни, че тялото ви е готово за следващото предизвикателство. 

Създайте различни спортни профили за да сортирате важните за вас данни, докато бягате, карате колело или плувате. Следете всеки детайл: от надморската височина до сърдечния си ритъм.

Бързият и прецизен вграден GPS позволява да проследите маршрута, скоростта и изминатата дистанция.  От движението на китката си получавате данни дори при бягане или ходене на закрито, подобрявайки ефективността на тренировките си и избягвайки контузии. Показателят Running Index отчита цялостният ви напредък при бягане.

Приложението Polar Flow записва всяка сесия и бързо показва данните за нея в мобилното приложение или онлайн. С него сте уверени, че се движите в правилната посока към постигането на набелязаните цели. Опцията Training Load показва колко здраво сте тренирали и колко време ще ви е нужно за възстановяване. За да сте във форма,V800 ви напомня с вибрация ако се задържите в покой прекалено дълго. Стоенето влияе на циркулацията на кръвта, метаболизма и тонуса дори в дните в които тренирате и достигате поставената цел. 

Сънят и почивката са индивидуални за всеки и се влияят от фактори като тренировъчното натоварване, стреса, физическото състояние. Polar Flow web service и мобилно приложение ви уведомява за продължителността и качеството на съня ви. Следвайки модела си на спане може да наблюдавате промените в него провокирани от ежедневните фактори. 

Следете дневния си прием на калории и се уверете, че получавате достатъчно енергия. V800 отчита общата консумирана енергия в тренировъчни калории , базирани на активността калории, спрямо базов метаболизъм. 

Най-напредналият спътник в тренировките ви има и smart notifications. V800 ви уведомява за всичко случващо се дори при 24/7 употреба и натоварен спортен режим. Можете да приемате или отхвърляте входящи обаждания и да проверявате съобщенията си директно на дисплея на часовника, ако телефонът ви не е под ръка. Освен това получавате напомняния за ангажиментите в календара си и ъпдейти от социалните мрежи за да сте винаги в час.

V800 е водоустойчив на дълбочина до 30 метра и може да измерва сърдечния ви ритъм дори и под вода ( с допълнителен сензор). Програмата поддържа както плуване басейн, така и на открито. 

Приложението Polar Flow е цял фитнес свят! С него получавате синхронизация на данните и задълбочен анализ на резултатите във вид на графики и статистики през телефона си.  Polar Flow Coach е безплатна опция чрез която личния ви треньор може да следи представянето ви и да планира бъдещите ви тренировки. Подобрете представянето си с Polar Bluetooth® Smart сензори отчитащи: сърдечен ритъм, замах, темпо и сила.  Синхронизирайте със Strava през Polar Flow web service.

Резолюция на дисплея (ШxВ):128 x 128 pixels,
Тегло:79g
Батерия:Презареждаща се 350 mAh lithium polymer battery
Живот на батерията:до 13h време за тренировки с GPS и сензори и до 50h при режим GPS low power.
Безжично свързване:Bluetooth Smart
Водоустойчивост:30m
Вградена памет:8MB
Наличие на GPS:Да
Барометър:Да
Алтиметър:Gorilla glass стъкло, Корпус от алуминий и стомана, Heart Rate Сензор