Часовник POLAR V800 GPS HR COMBO GEN, Червен

: 24 месеца

90061182

БЕЗПЛАТНА

Нов продукт

by POLAR

Polar V800 е иновативен GPS часовник създаден за спортисти ентусиасти и професионални атлети, които се стремят към върхови постижения.

Javier Gomez Noya комплектът включва: часовник Polar V800, H7 heart rate сензор за гърди, CS cadence сензор Bluetooth Smart и Universal Bike Mount приставка за закрепване към велосипед.

Повече детайли

779,00 лв с вкл. данък

Добавяне към списъка с желания

ПЛУВАНЕ

Часовникът V800 е водоустойчив при дълбочина до 30 нетра и може да отчита сърдечната дейност дори във водата ( в комбинация с допълнителен сензор). Поддържа както плуване в зала, така и в открити басейни. 

Рекордът на Хавиер на Олимпийска дистанция е 15:43

КОЛОЕЗДЕНЕ

Часовникът V800 е съвместим с Polar Bluetooth® Smart сензори за колоездене, като cadence, speed и power sensor, които предоставят още по-детайлна информация за представянето ви.

Най-доброто колоездачно постижение на Хавиер на Олимпийска дистанция е 53:12

БЯГАНЕ

Дръжте под око ритъма си на бягане за да подобрите ефективността си и да избегнете травми. Часовникът V800 проследява ритъма ви без нужда от допълнителни сензори.

Проследете напредъка в представянето си. Показателят Running Index дава предположение за времето за което бихте избягали  5K, 10K, халф маратон или цял маратон, базирано на дългосрочното ви представяне. 

Рекордът на хавиер за бягане на Олимпийска дистанция е 29:06

 

Добрата подготовка е ключът към успеха. Създайте си детайлни цели за различните типове тренировки и ги синхронизирайте със своя V800 за да получите напътствия в реално време. Използвайте опциите Orthostatic Test и Recovery Status за да сте сигурни, че тялото ви е готово за следващото предизвикателство. 

Създайте различни спортни профили за да сортирате важните за вас данни, докато бягате, карате колело или плувате. Следете всеки детайл: от надморската височина до сърдечния си ритъм.

Бързият и прецизен вграден GPS позволява да проследите маршрута, скоростта и изминатата дистанция.  От движението на китката си получавате данни дори при бягане или ходене на закрито, подобрявайки ефективността на тренировките си и избягвайки контузии. Показателят Running Index отчита цялостният ви напредък при бягане.

Приложението Polar Flow записва всяка сесия и бързо показва данните за нея в мобилното приложение или онлайн. С него сте уверени, че се движите в правилната посока към постигането на набелязаните цели. Опцията Training Load показва колко здраво сте тренирали и колко време ще ви е нужно за възстановяване. За да сте във форма,V800 ви напомня с вибрация ако се задържите в покой прекалено дълго. Стоенето влияе на циркулацията на кръвта, метаболизма и тонуса дори в дните в които тренирате и достигате поставената цел. 

Сънят и почивката са индивидуални за всеки и се влияят от фактори като тренировъчното натоварване, стреса, физическото състояние. Polar Flow web service и мобилно приложение ви уведомява за продължителността и качеството на съня ви. Следвайки модела си на спане може да наблюдавате промените в него провокирани от ежедневните фактори. 

Следете дневния си прием на калории и се уверете, че получавате достатъчно енергия. V800 отчита общата консумирана енергия в тренировъчни калории , базирани на активността калории, спрямо базов метаболизъм. 

Най-напредналият спътник в тренировките ви има и smart notifications. V800 ви уведомява за всичко случващо се дори при 24/7 употреба и натоварен спортен режим. Можете да приемате или отхвърляте входящи обаждания и да проверявате съобщенията си директно на дисплея на часовника, ако телефонът ви не е под ръка. Освен това получавате напомняния за ангажиментите в календара си и ъпдейти от социалните мрежи за да сте винаги в час.

V800 е водоустойчив на дълбочина до 30 метра и може да измерва сърдечния ви ритъм дори и под вода ( с допълнителен сензор). Програмата поддържа както плуване басейн, така и на открито. 

Приложението Polar Flow е цял фитнес свят! С него получавате синхронизация на данните и задълбочен анализ на резултатите във вид на графики и статистики през телефона си.  Polar Flow Coach е безплатна опция чрез която личния ви треньор може да следи представянето ви и да планира бъдещите ви тренировки. Подобрете представянето си с Polar Bluetooth® Smart сензори отчитащи: сърдечен ритъм, замах, темпо и сила.  Синхронизирайте със Strava през Polar Flow web service.