Часовник GARMIN D2™ Bravo

: 24 месеца

010-01338-30

БЕЗПЛАТНА

Нов продукт

by GARMIN

С D2 Bravo пилотски часовник, направихме една крачка напред - комбинирахме още повече възможности и функции в елегантен дизайн, който е по-лек, по-тънък и по-лесен за използване.

Повече детайли

1 425,00 лв с вкл. данък

Добавяне към списъка с желания

Еволюцията на часовник с  навигация
  1. По-тънък, по-лек, по-развити GPS пилотен дизайн
  2. Разполага с METAR екран за актуална авиационна информация за времето
  3. Специализирани Direct-to и Nearest бутони за световна база данни от летища
  4. Устойчива на надраскване сапфирена леща и ярък цветен дисплей
  5. Баро регулируем висотомер, HSI, Zulu / UTC , различни таймери и сигнали плюс безжичен контрол за VIRB® камери

 

Добавени функции за по-добро летене

С опростена избор на режим, ярък цветен дисплей, подобрена графика, добавени безжични възможности за свързване и лесен за достъп METAR екран за информация за времето с един поглед, D2 Bravo е истинска GPS-базирана система на китката Ви. Мислете за това като прагматичен навигационен инструмент, който служи и като стилен, изключително точен хронометър, който всеки пилот или авиационен ентусиаст би се гордял да носи навсякъде и по всяко време.

 

Изключително здрав и добре изглеждащ

D2 Bravo може да се похвали с високочувствителен GPS приемник, алтиметър с регулируема баро настройка и 3-осен компас с HSI индикатор. Има сапфирен обектив , който предлага отлична устойчивост на надраскване. Плюс ярък, пълноцветен Garmin Chroma Display ™ с LED подсветка за голяма видимост при всякакви условия на осветеност. Със своята отличителна кожена каишка (или включената черна силиконова), неръждаеми стоманени панели и подсилен корпус, D2 Bravo е изключително здрав и добре изглеждащ.

 

 

Fly Direct или Nearest с лекота

Използвайки вградената база данни с летище, D2 Bravo Ви позволява достъп с Direct-to и Nearest маршрутизиращи функции само с едно натискане на специалните бутони. Така че, можете да летите директно до мястото или на точката по ваш избор - или да намерите най-близкото летище, ако трябва бързо да се приземи. Можете да видите вашия маршрут дисплея . Или, да следват HSI до вашата дестинация. Чрез създаването на собствени точки, можете да се придвижвате лесно до всяко местоположение, което не е включено в базата с данни. Дори можете да създадете Mark on Target точки  и да се върнете на места, до които сте летели.

 

 

Адаптивни екрани и таймери

Можете да зададете адаптивни полета с данни за показване на GPS земна скорост, GPS следа, разстояние от точки/летища, вероятен час за пристигане и други полезни параметри. Освен това има и функция за сигнализиране на височината, която може да се настрои да ви уведомява при достигане или напускане на предварително избраната височина. Часовникът може да ви покаже местно време и Zulu/UTC време. Баро базиран O2 Altitude сигнал автоматично ще ви уведоми, когато достигнете височина, където се изисква допълнителен кислород. Различни други функции на таймера със сигнали с вибрация могат да бъдат настроени да ви напомня кога е време да орезаредите резервоара за гориво или да извърши други времево критични задачи.

 

Контролирайте VIRB камерата си с часовника

VIRB семейството от HD екшън камери (продават се отделно) ви позволява да улови красотата и точността на полетите в зашеметяващи детайли. Със своята безжична свързаност, вашата D2 Bravo часовник може да се използва и с вашия VIRB за отдалечено стартиране/спиране на видеото, ореглед на изминало време за записване или дори заснемане на висококачествени снимки - по време на снимане на видео. Можете дори да контролира множество камери VIRB в същото време, за да улови действията от различни ъгли.

 

1 Изисква се безплатно изтегляне на Garmin Connect ™ Mobile приложението, което е налично за  съвместими iPhone® или Android ™ смартфони. iPhone е търговска марка на Apple Inc. Android е търговска марка на Google Inc.

Размери (ШxВxД):51.0 x 51.0 x 16.0 mm
Размери на дисплея (ШxВ):30.4 x 30.4 mm
Резолюция на дисплея (ШxВ):218 x 218 пиксела, Трансфлективен MIP цветен
Тегло: 84.4 гр.
Батерия:презареждаща се литиево-йонна
Живот на батерията:До 50 часа в UltraTrac режим ; до 20 часа в GPS режим; до 6 седмици в режим на часовник
Наличие на GPS:Високочувствителен GPS приемник
Основна карта:Да
Вградени карти:Да
Добавяне на карти:Не
Вградена памет:32MB, налични 23MB
Допълнителни особености:Безжично получава на сигнали от Garmin Pilot ™ -да Connect IQ ™ поддръжка: Да EXO ™ антена (GPS / GLONASS): Да ANT + ®: Да Bluetooth®: Да Сигнали за времето: Да UltraTrac: Да Auto Lap: Да Време/разстояние известия: Да