Polar Часовник за фитнес A300

: 24 месеца

БЕЗПЛАТНА

Нов продукт

by POLAR

Polar A300 е фитнес часовник и тракър, който ви кара да се движите и да постигате повече. Следете ежедневното си движение, тренировките и съня си.

Повече детайли

159,00 лв с вкл. данък

Добавяне към списъка с желания

Всяка стъпка, всяко скачане, ходене или бягане се брои.  A300 отчита крачките, разстоянието и изгорените калории и ви мотивира да постигате поставените всекидневни цели.. Ако се задържите прекалено дълго неподвижни, A300 ви напомня с вибрация, че е време да се размърдате. Да получавате достатъчно сън е от огромно значение за  добрата ви форма. A300 автоматично отчита момента на заспиване и събуждане и дори може да ви събуди с лека вибрация.  Проследете модела си на спане в Polar Flow за да откриете правилния баланс между тренировки, ежедневно движение и почивка.

Добавете Polar H7 heart rate сензор и тренирайте в собствения си ритъм. Изберете интензивността на тренировката си с heart rate зони  и използвайте програми базирани на тях. Опциите са базирани на процент от максимално високия ви сърдечен ритъм: very light (50–60% HRmax), light (60–70% HRmax), moderate (70–80% HRmax), hard (80–90% HRmax) и maximum (90–100% HRmax).

Ако желаете да подобрите представянето си и да следите напредъка си, с Fitness Test ще узнаете състоянието си само за 5 минути. При редовно сравняване на резултатите от теста, може да наблюдавате прогреса си в дългосрочен план. 

Малката промяна може да окаже огромно влияние. Сменяйте силиконовата каишка на A300 според облеклото и настроението си. Тя е здрава и лесна за подмяна, а водоустойчивият A300  е лек и удобен за носене.

Приложението Polar Flow е цял фитнес свят! С него получавате синхронизация на данните и задълбочен анализ на резултатите във вид на графики и статистики през телефона си.  През него ъпдейтвате софтуера на A360  и можете да споделяте постиженията си с всичките си познати, както и с останалите потребители в Polar Flow. Приложението ви дава достъп и до Polar Club Solution където да участвате в групови тренировки. Polar Flow Coach е безплатна опция чрез която личния ви треньор може да следи представянето ви и да планира бъдещите ви тренировки. Добавете Polar H7 Bluetooth® Smart heart rate сензор отчитащ сърдечния ви ритъм в реално време. 

Тегло:48g
Батерия:Презареждаща се батерия
Живот на батерията:Живот на батерията до 4 седмици
Безжично свързване:Лесна wireless синхронизация през Bluetooth® Smart с Polar Flow приложението.
Наличие на USB:Micro USB порт за зареждане и синхронизация на данни с PC или Mac през Polar FlowSync
Водоустойчивост:Водоустойчив(30 m)
Вградена памет:Капацитет на паметта до 60 дни (с ежедневно проследяване на активността и 1 час тренировка на ден)