Polar Часовник M400 + Heart Rate Сензор

: 24 месеца

БЕЗПЛАТНА

Нов продукт

by POLAR

Polar M400 е водоустойчив GPS часовник създаден за бягане и ежедневно следене на активността. Той ще ви помогне да планирате тренировките си, да постигате набелязани цели и дори да намерите обратния път по избягания маршрут.

Повече детайли

319,00 лв с вкл. данък

Добавяне към списъка с желания

M400 e мощен спътник и мотиватор за бягане. Той следи движението ви 24/7 и запаметява всички детайли, устремявайки ви към нови постижения. С GPS и “Back to start” опция, може да изследвате нови маршрути без притеснение. Бързият и прецизен вграден GPS позволява да проследите маршрута, скоростта и изминатата дистанция.  От движението на китката си получавате данни дори при бягане или ходене на закрито, подобрявайки ефективността на тренировките си и избягвайки контузии. Показателят Running Index отчита цялостният ви напредък при бягане.

Персонализирайте своя M400 за най-добри резултати. Създайте изгледи по свой вкус за всеки от профилите на спортовете които практикувате и се концентрирайте върху детайлите които ви интересуват. С M400 можете да си поставяте индивидуални цели и да ги постигате. M400 следи активността ви 24/7 и ви насърчава да сте активни всеки ден.

Опцията Training Load достъпна през Power Flow web service показва как тренировката влияе на тялото ви и помага да сравните натоварването от различните сесии. Така ще откриете личния си лимит и ще можете да съобразите интензивността и продължителността на бъдещите си тренировки с него. M400 ви информира и за времето необходимо за възстановяване. Пет минутен фитнес тест измерващ  пулса в покой и при аеробна дейност дава информация за цялостното ви физическо състояние. Редовното тестване отчита прогресът, който правите. Опциите Training Benefit и Activity Benefit предоставят мотивиращ анализ на ползите от тренировките и приносът им за здравословния начин на живот. М400 измерва и количеството изгорени калории, базирано на тегло, височина, възраст, пол, индивидуален максимален пулс (HRmax) и интензивност на тренировките.

M400 запаметява данните от тренировките ви в Polar Flow web service и мобилно приложение, където може да следите прогреса си, да анализирате представянето си и да получите мотивиращи напътствия. С опцията Polar Coach личният ви треньор може да получи достъп до данните за всяка ваша тренировка. Имате достъп и до MyFitnessPal - най-голямата дата база за хранене, хранителни режими и баланс на приети и изгорени калории.

За проследяване на сърдечния ритъм в реално време, използвайте Polar H7 Bluetooth® Smart heart rate сензор. Ако се интересувате от подобряване на техниката си на бягане и представянето си, изберете Stride сензор Bluetooth® Smart.

Свържете M400 със своя смартфон за да получавате smart notifications. М400 ще ви уведомява за всичко случващо се дори при 24/7 употреба и натоварен спортен режим. Можете да приемате или отхвърляте входящи обаждания и да проверявате съобщенията си директно на дисплея на часовника, ако телефонът ви не е под ръка. Освен това получавате напомняния за ангажиментите в календара си и ъпдейти от социалните мрежи за да сте винаги в час.

Резолюция на дисплея (ШxВ):128 x 128 px
Тегло:56,6g
Батерия:Презареждаща се 190 mAh Li-Po батерия
Живот на батерията:до 8ч тренировки с GPS и Bluetooth Smart heart rate сензор
Безжично свързване:Bluetooth Smart
Наличие на USB:micro USB
Водоустойчивост:Да
Вградена памет:4 MB
Наличие на GPS:GPS с AssistNow™ satellite prediction
Други:Сензор за активността, Ръчни и автоматични обиколки, Аудио аларми