Часовник SAMSUNG Gear S3 Frontier

: 24 месеца

SM-R760NDAABGL

БЕЗПЛАТНА

Нов продукт

by SAMSUNG

Привлекателен външен вид, изключителна производителност

Повече детайли

689,00 лв с вкл. данък

Добавяне към списъка с желания

Привлекателен външен вид, изключителна производителност
Gear S3 осигурява външен вид и усещане на наистина първокласен часовник; завъртате пръстена и получавате смарт часовник, чиито усъвършенствани функции обогатяват живота ви – от вградения GPS и високоговорител до директен достъп до всички необходими приложения. С него можете да прекарвате цели дни, без да ви е необходим телефон или повторно зареждане. С Gear S3 Frontier усещате, че сте свободни.
*При модела с Bluetooth е необходима Wi-Fi връзка и приложение за гласови повиквания, за да извършвате повиквания без телефон.
Дръжте циферблата на часовника си винаги включен
Always On Display (Винаги на показ) придава на 1,3-инчовия дисплей Super AMOLED на Gear S3 Frontier вида на истински часовник. За да промените външния вид на вашия Gear S3, просто сменете циферблата на часовника. С 15 предварително заредени дизайна и още много други, предлагани в магазина Gear App Store, наистина имате голям избор. Всеки циферблат се предлага със съответна версия на Always On Display (Винаги на показ).
Завъртете пръстена
Отговаряйте на телефонни повиквания или ги отхвърляйте, изключвайте аларми, управлявайте силата на звука и нивата на яркост на дисплея. Разглеждайте приложения и имейли. Необходимо е просто да завъртите пръстена.
Сменяйте каишките, за да промените вида му
Облечете се изискано, неофициално или с най-доброто с каишка по ваш избор. И тъй като Gear S3 е съвместим със стандартните 22-милиметрови каишки, няма да страдате от липса на избор.
Повиквания от китката ви
Вземете своя Gear S3 и освободете ръцете си от мобилния телефон. Gear S3 има вграден високоговорител, който ви дава възможност да извършвате или приемате повиквания директно от устройството. Можете също така, да проверявате гласовите си съобщения и да чувате настроените аларми.
* За провеждането на разговори, моделът с Bluetooth изисква свързване със смартфон.
Свобода с вградения GPS
Излезте да тичате, да играете голф или на пътешествие с велосипеда. Посредством вградения GPS получавате оптимизирани туристически маршрути, виждате разстоянието до следващата дупка на игрището и намирате най-добрите места за хранене наоколо. Телефонът ви може да си остане вкъщи или в раницата.
Активно свързване
От бягането до катеренето по планините – Gear S3 събира данни за вашата активност и ви помага да не се отклонявате от правилния път. Освен това ви предупреждава за промени в атмосферното налягане, за да следите промените във времето.
Песни, за да сте в ритъм
Сложете си Bluetooth слушалките и слушайте любимите си песни или правете стрийминг на плейлистата си. Продължавайте с тренировките, разведрете пътуването си. Gear S3 има 4 GB вътрешна памет, така че можете да носите музиката със себе си, без да ви тежи телефонът.
*Стрийминг на музика при модела с Bluetooth е възможен чрез Wi-Fi.
Разплащане със Samsung Pay по всяко време
Сега можете да си купите бутилка с вода или да вземете дрехите от химическо чистете почти на всички места, на които можете да използвате банкова карта, дори ако не носите телефон или портфейл със себе си. Защото Gear S3 поддържа и двете технологии за плащане – MST (Магнитно защитено предаване) и NFC (Комуникация на близко разстояние).
*Услугите може да са различни в различните държави или региони.
Дни без зареждане
С Gear S3 може да минат до четири дни, преди да се наложи да го заредите. Батерията му издържа толкова дълго.
*Реалният живот на батерията може да е различен в зависимост от използването и настройките.
Издръжлив на вода и прах
Носете Gear S3 при всякакви атмосферни условия, на всякакви места. Той е сертифициран по IP68, така че може да издържа на прах и мръсотия, както и да бъде до 1,5 метра дълбочина или до 30 минути под вода.
*Не е подходящ за плуване или гмуркане.
Над 10.000 приложения, налични за директно изтегляне
Вече можете да получавате достъп до магазина Gear App Store директно от Gear S3 и да изтегляте оттам всички необходими приложения и желани циферблати.