Челник LED LENSER SEO 3

: 60 месеца

6103

БЕЗПЛАТНА

Нов продукт

by LED LENSER

LED LENSER® SEO означава младежки, вълнуващ спектър от челници с ярки цветове, страхотен дизайн и отлична мощност на осветяване.

Повече детайли

59,00 лв с вкл. данък

Добавяне към списъка с желания

LED LENSER® SEO – аз съм различен и това ми харесва! 
LED LENSER® SEO означава младежки, вълнуващ спектър от челници с ярки цветове, страхотен дизайн и отлична мощност на осветяване. Благодарение на своята впечатляваща външност и иновативни форми, моделите провокират и се харесват от една напълно нова целева група. Потенциалният собственик на SEO е активния, спортен и самоуверен човек, ценящ своя собствен стил. LED LENSER® SEO series отговаря на нуждите на тази група. В допълнение към формата, челниците се отличават с ниското си тегло и иновативни функци: например OPTISENSE Technology на LED LENSER® SEO 7R. LED LENSER® SEO е цветен и уникален като хората, които искат да го използват: всеки може да намери собствения си цвят и функционален обхват.

Тази вълнуваща серия челници със свеж дизайн води началото си от LED LENSER® SEO 3. С трите си високоефективни диода лесният за обслужване фенер излъчва до 100 лумена*. В енергоспестяващия режим от само с около 15 лумена, този модел достига впечатляваща продължителност на светене от около 40 часа. Главата може да се завърта, компактна е и толкова лека, че почти не се усеща при носене. Както всички LED LENSER® SEO-фенери и този модел се предлага с блокировка на бутона с цел - предотвратяване на неволно включване. За запазване на способността за нощно виждане е предвидена функция: червена светлина (Night Vision). LED LENSER® SEO 3 е висококачествен челник с перфектни експлоатационни характеристики.

Цвятзелен
Тегло96 гр.
Сила на светлината100 - 15 лумена
Осветено разстояние100 - 30 метра
ВодонепропускливостIPX6
ТехнологияAdvanced Focus System™, Smart Light Technology
Тип батерии3 x AAA 1.5V
Живот на батерията10 - 40 часа
Гаранция60 месеца