Челник LED LENSER SEO 7R

: 60 месеца

6107-R

БЕЗПЛАТНА

Нов продукт

by LED LENSER

LED LENSER® SEO 7R е най-добрият избор за хора с екологично отговорно поведение. Топмоделът от серията LED LENSER® SEO може да се презарежда и фокусира, а по отношение на яркостта - предлага още повече функции в сравнение с останалите модели. 

Повече детайли

176,00 лв с вкл. данък

Добавяне към списъка с желания

LED LENSER® SEO – аз съм различен и това ми харесва! 
LED LENSER® SEO означава младежки, вълнуващ спектър от челници с ярки цветове, страхотен дизайн и отлична мощност на осветяване. Благодарение на своята впечатляваща външност и иновативни форми, моделите провокират и се харесват от една напълно нова целева група. Потенциалният собственик на SEO е активния, спортен и самоуверен човек, ценящ своя собствен стил. LED LENSER® SEO series отговаря на нуждите на тази група. В допълнение към формата, челниците се отличават с ниското си тегло и иновативни функци: например OPTISENSE Technology на LED LENSER® SEO 7R. LED LENSER® SEO е цветен и уникален като хората, които искат да го използват: всеки може да намери собствения си цвят и функционален обхват.

LED LENSER® SEO 7R е най-добрият избор за хора с екологично отговорно поведение. Топмоделът от серията LED LENSER® SEO може да се презарежда и фокусира, а по отношение на яркостта - предлага още повече функции в сравнение с останалите модели. Революционно при него е автоматичното приглушаване в зависимост от отразената светлина. Ако например от време на време поглеждате към картата, не е необходимо ръчно намаляване на интензитета на светлината. Сензор идентифицира отразената светлина и приглушава автоматично, за да се избегне ефектът на заслепяване. LED LENSER® SEO 7R обединява в едно съвременен дизайн, най-добрите характеристики на серията и благодарение на презареждащата се батерия - работи наистина икономично.

Цвятсин
Тегло93 гр.
Сила на светлината220 - 20 лумена
Осветено разстояние130 - 40 метра
ВодонепропускливостIPX6
ТехнологияAdvanced Focus System™, Smart Light Technology
Тип батерииLi-Ion 3.7V
Живот на батерията5 - 20 часа
Гаранция60 месеца