Мотоциклетен навигатор GARMIN zūmo® 595LM

: 24 месеца

010-01603-10

БЕЗПЛАТНА

Нов продукт

by GARMIN

5.0" навигация за мотоциклети за приключения

Повече детайли

1 163,50 лв с вкл. данък

Добавяне към списъка с желания

Създаден за приключения, роден за пътя

Garmin Adventurous Routing ™  опцията за маршрути с много завой и планински местностите, които обичате - плюс ярък 5-инчов сензорен екран с двойна ориентация работещ и с ръкавици, който е лесен за четене и интуитивен за използване - zūmo 595LM е навигатор от който имате нужда.

Останете свързани

Какво се случва по пътя пред вас? zūmo 595LM може да ви свърже към метеорологични радари и трафик информация чрез безжичното приложение Smartphone Link7. Това приложение позволява също LiveTrack функция, която позволява на приятели ви да следят Вашето местонахождение в реално време.

  

Насладете се на музиката

Искате ли да имате собствена плейслиста с музика по време на каране? Вашето zūmo Ви позволява да контролирате музика и медия от съвместим MP3 плейър или смартфон2, директно на Вашия сензорен дисплей.

 

Известия за водача

За да се подобри пътната информираността и насърчаване към по-безопасно каране, zūmo 345LM осигурява полезни сигнали за остри завои, промени в скоростта, железопътни прелези и пресичащи животни, училищни зони и още. Освен това, можете да получавате известия, когато сте на път да влезете в грешната посока на еднопосочна улица. Можете също така да получавате сигнали за близки червени светофари и камери за скорост¹. Плюс това, zūmo 345LM при по-дълго каране от няколко часа ще изкара перупрежение за почивка3 и потенциални места за отдих. Функцията Up Ahead Ви позволява лесно да видите места, представляващи интерес по маршрута Ви, без да се оставяте екрана с картата на Вашия навигационен дисплей. Easy Route Shaping Ви позволява да добавите точка на картата, за да коригира маршрута си, така че можете да карате през предпочитани райони или да следвате конкретни пътища.

      

Без повече притеснения за горивото

Вграденият бордов компютър за гориво идва стандартно с Вашия zūmo 595LM. Така че е лесно да се изчисли колко километри можете да карате преди резервоари Ви да свърши. Динамични известия за горивото ви подканват, когато дойде време за зареждане на гориво и дори Ви предлагат местоположения на бензиностанции. индикатор Индикатора за ограничение на скоростта ви позволява да знаете, кога е време да намалите скоростта. Плюс това цифров компас и база данни на мотоциклетни специфични точки на интерес (POIs) са на разположение, за да ви помогне да намерите ремонтни услуги, търговци и друго. Имате също така и сервизна история на Вашето zūmo, за да Ви помогне да следите датите на сервизните услуги, пробег и извършено техническо обслужване на мотора Ви.

Насоки чрез лесно разпознаваеми забележителности

Garmin Real Directions ™ на zūmo 595LM почти предефинират понятието "навигиране завой-по-завой." В допълнение към изговарянето на имената на улиците, zūmo Ви предлага насоки използвайки разпознаваеми забележителности, сгради и светофари (например, "Завийте надясно след червената сграда "). И благодарение на данните от Foursquare®, zūmo е предварително зареден с милиони нови и популярни места, който да изследвате.

 

Безплатна доживотна актуализация

zūmo 595LM включва безплатни актуализации5 на картата на Европа за полезния живот на Вашето устройство, така че маршрутите отразяват най-съвременните точки на интерес и карти на разположение.

Навигационно инструменти

photoReal Junction View показва реалистични изгледи на пътни възли и кръстовища по маршрута ви, за да улесни навигирането през сложни възли. Ярко оцветени стрелка на дисплея на zūmo, заедно с полезни гласови указания, ще покажет правилното платно за заемане, необходимо за следващата ви маневра. zūmo 595 показва 3D терен и  информация за надморската височина. Освен това функцията TracBack® на zūmo ви позволява да се движите по същия маршрут, по който сте минали.

Следете налягането в гумите

За допълнителна защита на пътя, zūmo 595LM е съвместим със сензора за следене на налягането в гумите6 (TPMS, продава се отделно). Един сензор се изисква за всяка гума и ще работи само с метален вентил. Сензора използва безжична технология за предаване на данните за налягането в гумите, което ви позволява да го видите в реално време на Вашия zūmo дисплей .

VIRB® камера съвместимост

За записване на пътя пред вас, zūmo 395LM е съвместим със серията Garmin Virb HD екшън камери (продават се отделно). Дистанционно управление на Virb - пускане и спиране на записа - всичко от Вашия zūmo дисплей.

 

Актуализации и екстри

Използвайте Garmin Express ™, за да поддържате zūmo 345LM актуален. Garmin Express прави лесно  актуализирането на картите и софтуера, прехвърлянето на любими от и до устройства и инсталиране на безплатни персонализирани превозни средства и гласове. Плюс това, за допълнителна гъвкавост, zūmo 595LM също така идва с автомобилно монтажно и захранващ кабел - в допълнение към своя мотоциклетен монтаж - така че да можете да го използвате и във Вашият автомобил.

 

¹Червени светофари и камери за скорост не са налични във всички региони.
³Музикалният и медия контрол работа с iPhone® 4S или по-нов и Ipod touch® 2-ро поколение или по-нов.
4Предупреждението за умора се активира след дълги периоди на каране без никакви дълги спирки по маршрута.
5Не е предназначено за автомобилна употреба.

Комплекта включва:

1. Garmin zūmo® 595LM
2. Безплатно доживотно обновяване на картите (обозначени с "LM", след номерa на модела на кутията)
3. Батерия
4. Мотоциклетно монтажно със захранващ кабел
5. Монтажен хардуер
6. Автомобилно монтажно
7. Заханващ кабел за автомобил
8. USB кабел
9. Документация

Размери:14.9 x 9.7 x 3.3 см
Размери на дисплея:10.8 x 6.5 cm 5.0"; 12.6 cm диагонал
Резолюция на дисплея:800 x 480 pixels
Тип на дисплея:WQVGA цветен TFT с бяла подсветка
Тегло:374.5 гр
Батерия:акумулаторна lithium-ion
Живот на батерията:до 4 часа
Водоустойчивост:Да
Основна карта:Да
Вградени карти:Карта на цяла Европа
Допълнителна памет:microSD™ карта (не е в комплекта)
3D терен:Да
Режим "Lane Assist":Да с (junction view)
Garmin Real Directions™ насоки:Да
Индикатор за ограничението на скоростта:Да
Foursquare® интересни точки:Да
Трафик информация и прогноза за времето чрез Smartphone LinkДа
TripAdvisor® рейтингиДа
Оформяне на маршрута през предпочитани градове/улици:Да
Bluetooth® обажданияДа (само за употреба с каска или слушалки)
Wi-Fi® за актуализации на картата и софтуераДа
Сигнали за остри завои, училищни зони, камери за скорост и дрДа
Смарт известияДа (чрез приложението Smartphone Link)
LiveTrackДа (със съвместим смартфон)
Mp3 плейърДа
Сензорен екран работещ и с ръкавициДа
Контролиране на музика от смартфон или MP3 плейъриДа
Съвместимост със сензори за налягането в гумитеДа, до 4 гуми; индивидуалните сензори се продават отделно
Планиране на спирания за горивоДа
Специфични мотоциклетни обектиДа
Профил за надморската височинаДа
Round trip routingДа
Service History LogДа
Видим на слънчева светлина и устойчив на атмосферни условияДа
Garmin Adventurous Routing™Да
VIRB® контролДа