GARMIN GPS eTrex® 20x

: 24 месеца

010-01508-02

БЕЗПЛАТНА

Нов продукт

by GARMIN

 Траен и водоустойчив, ETREX 20x е направен, за да издържат на атмосферни влияния.

Повече детайли

385,00 лв с вкл. данък

Добавяне към списъка с желания

Вижте пътя

eTrex 20x има подобрен 2.2-инчов, цветен 65K, видим на слънчева светлина екран. Траен и водоустойчив, ETREX 20x е направен, за да издържат на атмосферни влияния. Той разполага с модернизиран интерфейс, като запазва своята легендарна издръжливост, за да издържа на прах, мръсотия, влага или вода.

Отидете навсякъде

С набор от съвместими монтажни устройства, eTrex 20x е проектиран, като ръчен или за използване на АТВ, велосипед, в лодка, кола дори и балон с горещ въздух. Използвайте автомобилното монтажно устройство и карта City Navigator NT® за навигация завой-по-завой, или монтажното устройство за вашия мотоциклет или ATV. Където и да си мислите, че може да отнесете eTrex, той има картата и нужните монтажни устройства, да ви отведе там.

GPS и GLONASS

Серията eTrex е първия по рода си приемник от потребителския клас, които може да следи, както GPS така и GLONASS сателити едновременно. При използване на GLONASS сателити, система разработена от Руската федерация, времето, необходимо на приемника, за да ви позиционира точно е (средно) около 20 на сто по-бързо, отколкото използването на GPS. Когато се използва както GPS, така и GLONASS, приемникът има способността да да ви позиционира с 24 спътника повече, отколкото само чрез използването на GPS.

Добавете карти

Със слота за microSD™ карта и разширената 3.7 GB вътрешна памет, eTrex 20x ви позволява да заредите TOPO 24K и Garmin HuntView ™. Включете BlueChart® g2 карти за чудесен ден по вода или City Navigator NT карта с данни за навигация завой-по-завой по пътищата. eTrex 20x поддържа също така и BirdsEye Satellite Imagery (изисква се абонамент), който ви позволява да изтеглите сателитни снимки на вашето устройство и да ги интегрират с вашите карти.

Повече от прецизно позициониране

Със своя високочувствителен, WAAS-съвместим GPS приемник и HotFix, eTrex локализира Вашето положение бързо и точно и продължава да приема данни дори под гъста листна маса или в дълбоки котловини.

Намерете си забавление

eTrex 20x поддържа геокеш GPX файлове за сваляне направо в уреда. Посетете Geocaching.com, за да започнете своето геокешинг приключение. Чрез играенето, вие не само помагате на околната среда, но също така подобрявате и ефективността. eTrex 20x съхранява и показва ключова информация, включително местоположение, терен, трудност, подсказки и описания, което означава край на ръчното въвеждане на координати и хартиени разпечатки. Просто качете GPX файла на Вашия уред и тръгнете на лов за кеш.

Планирайте следващото си пътуване

Направете си сметката за следващото приключение с BaseCamp ™, софтуер, който ви позволява да преглеждате и организирате карти, точки, маршрути и следи. Този безплатен софтуер за планиране на пътуването, дори ви позволява да създадете Garmin Adventures, който можете да споделяте с приятели, семейство или колеги изследователи. BaseCamp показва топографска карта с данни в 2-D или 3-D на екрана на компютъра, включително контурн. Той също така може да прехвърли неограничен брой сателитни снимки на Вашето устройство, когато имате абонамент за BirdsEye Satellite Imagery.

Комплекта включва:

1. Garmin eTrex 20x
2. USB кабел
3. Документация

Размери:5.4 x 10.3 x 3.3 см
Размери на дисплея:3.5 x 4.4 см; 5.6 см диагонал
Резолюция на дисплея:240 x 320 пиксела
Тип на дисплея:2.2" трансрефлективен, 65K цветен TFT
Тегло:141.7 гр. с батерии
Батерия:2 AA батерии (не са включени в комплекта): препоръчват се NiMH или литиеви
Живот на батерията:До 25 часа
Водоустойчивост: IPX7
PC Интерфейс:USB
Основна карта:Да
Вградени карти:Да
Добавяне на карти:Да
Вградена памет:3.7GB вградена TopoActive карта на Източна Европа
Любими дестинации:2000
Допълнителна памет:microSD™ карта (не е в комплекта)
Памет за маршрути:200
Памет за следи:10, 000 точки, 200 записани следи
Автоматична навигация завой по завой:Да
Режим Geocashing:Да
Съвместимост с потребителски карти:Да
Информация за слънцето и луната:Да
Изчисляване на площи:Да
Преглед на снимки:Да