GARMIN GPS Montana® 610

: 24 месеца

010-01534-03

БЕЗПЛАТНА

Нов продукт

by GARMIN

Вземете го за туризъм. Вземете го на лов. Вземете го във водата.

Повече детайли

1 025,00 лв с вкл. данък

Добавяне към списъка с желания

ОСНОВНИ ФУНКЦИИ

                                                                                                           

СЕНЗОРЕН ЕКРАН                          GPS+GLONASS                                  Birdseye                                            КОМПАС                       БАРОМЕТРИЧЕН АЛТИМЕТЪР

Вземете го за туризъм. Вземете го на лов. Вземете го във водата.

Montana 610 разполага с удебелен шрифт, цветен сензорен екран с двойна ориентация и включва 1-годишен абонамент за BirdsEye Satellite Imagery. Той също така поддържа множество опции за картографиране като BlueChart® g2.

Устройството включва 3-осно компенсиран компас, барометричен алтиметър и достъп до GPS и GLONASS сателити, за по-добро позициониране. 

Вижте всичко на големият екран

Montana 610 разполага с 4-инчов екран, видим на слънчева светлина и чувствителен на допир, който предлага кристално чисти цветове и изображения с висока резолюция. Неговият лесен за използване интерфейс, означава, че ще прекарват повече време наслаждавайки се на природата и по-малко време за търсене на информация

Монтирайте го навсякъде

С набор от съвместими монтажни, Montana 610 е проектиран за използване на АТВ, в лодки, като ръчен или в автомобила. Използвайте функцията за автомобилно монтажно с City Navigator® NT карти за навигиране на посоките на движение завой-по-завой или здравото монтажно за вашия мотоциклет или ATV.

Отидете навсякъде

Добавянето на повече карти в Montana е лесно. Включете BlueChart® g2 предварително инсталирани карти за чудесен ден по вода, или заредете City Navigator карта с данни за навигация завой-по-завой за посоките на движение. Добави сателитни снимки на картите ви с BirdsEye Satellite Imagery (1 годишен абонамент е включен). Трансформирайте хартиени карти във файлове, който да можете да свалите на вашия Montana с Custom Maps.

 

Споделяйте безжично

С Montana 610 можете да споделяте точки, следи, маршрути и геокешове безжично с други съвместими Garmin GPS потребители. Просто натиснете "изпрати" за да прехвърлите данните си на подобни устройства и нека играта започне.

 

Бързо и точно локализиране

Със своя високочувствителен GPS и GLONASS рецепция, WAAS-съвместим приемник и HotFix®, Montana 610 локализира Вашето положение бързо и точно и го поддържа. Независимо дали сте в гъста гора или в близост до високи сгради и дървета, разчитайте на Montana да ви помогне да намерите пътя си, когато имате нужда от него най-много.

 

Навигирайте с лекота

Montana 610 разполага с вграден 3-осен електронен компас, който показва вашата позиция, дори когато сте в движение и не го държите на ниво. Барометричният алтиметър проследява промените в налягането, за да показва по-точно надморската височина, или да го използвате за измерване на барометричното налягане, за да хвърляте по едно око на промяната в метеорологичните условия.

 

Удвоите заряда

С двойната система за батерия, 610 ви дава възможност да използвате, както акумулаторна литиево-йонна батерия, така и традиционните AA батерии.

 

Намерете си забавление

Montana 610 поддържа Геокеш GPX файлове, който можете да качите  направо на устройство от Geocaching.com. Без повече ръчно въвеждане на координати и хартиени разпечатки, Montana съхранява и показва ключова информация, включително местоположение, терен, трудност, подсказки и описания. Функцията за управление на траковете помага за организиране и навигиране на точки, маршрути и тракове (лесно стартиране/спиране на записа).

 

Планирайте следващото си пътуване

Нашият безплатен BaseCamp ™ софтуер ви позволява да преглеждате и организирате карти, точки, маршрути и пътеки. Този свободен софтуер за планиране на  пътуване дори ви позволява да създадете Garmin Adventures, така че да можете да споделяте с приятели, семейство или колеги изследователи. BaseCamp показва топографска карта с данни в 2-D или 3-D на екрана на компютъра, включително контурни линии и профили за надморската височина.

Комплекта включва:

1. Garmin Montana 610
2. Литиево-йонна батерия
3. USB кабел
4. AC зарядно
5. Ръководство

Размери:7.48 x 14.42 x 3.64 cm
Размери на дисплея:5.06 x 8.93 cm; 4" диагонал (10.2 cm)
Резолюция на дисплея:272 x 480 пиксела
Тип на дисплея:Ярък, трансфлективен 65k цветен TFT, сензорен екран с двойна ориентация; видим на слънчева светлина
Тегло:289 гр. с вкл. литиево-йонна батерия; 333 гр. с 3 батерии тип АА (не са включени)
Батерия:Презареждаема литиево-йонни (включени) или 3 AA батерии (не са включени); препоръчват се NiMH или литиеви
Живот на батерията:до 16 часа (литиево-йонни); до 22 часа (AA батерии)
Водоустойчивост:IPX7
Основна карта:Да (1 годишен абонамент за BirdsEye сателитни изображения)
Вградени карти:Да
Добавяне на карти:Да
Вградена памет:2.7 GB
Любими дестинации:4000
Памет за маршрути:200
Памет за следи:10, 000 точки, 200 записани следи
Активен дисплей:Да
Автоматична навигация завой по завой:Да
Електронен компас:Триосно компенсиран електронен компас
Барометричен алтиметър:Да
Режим Geocashing:Да
Съвместимост с потребителски карти:Да
Календар за лов / риболов:Да
Информация за слънцето и луната:Да
Изчисляване на площи:Да
Преглед на снимки:Да
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи):Да
Допълнителни особености:GLONASS