GARMIN GPS GPSMAP® 276Cx

: 24 месеца

010-01607-01

БЕЗПЛАТНА

Нов продукт

by GARMIN

Легендарният навигатор за всякакви терени се завърна

Повече детайли

1 355,50 лв с вкл. данък

Добавяне към списъка с желания

Истинския 276 опит

Новият GPSMAP 276Cx е разработен от легендарния GPSMAP 276C, който е известен, като най-разнообразния и мощен навигатор за на открито, който някога Garmin е изработвал. За да се гарантира реалния 276 опит, оставихме по-голямата част от потребителския интерфейс същия - дори клавиатурата е точно така, както при своя предшественик. 276 феновете ще оценят адаптивността, която ще получат с новия си навигатор и ще бъдат изумени от всички нови функции, които са добавени към класическия 276.

Подобрена сензорна технология

GPSMAP 276Cx получава цялостно опресняване на сензорните технологии. Устройството разполага с GPS и GLONASS позициониране за по-добро представяне в предизвикателни среди. За да получите оптимално сателитно проследяване в интериора на превозните средства добавете външна антена (не е включена) към вградения MCX конектор. За да се подобри информираността относно ситуацията, сега също така имате барометричен алтиметър, за да получите точна надморска височина и 3-осен електронен компас, за точни насоки при всякакви условия - дори когато стоите на едно място.

Оптимизиран потребителски интерфейс

Ние знаем колко е важна оптималната видимост по време на навигиране. Затова ние създадохме новия GPSMAP 276Cx с голям 5 " екран с богата цветова поддръжка за по-добъро картографиране. Благодарение на големия си зрителен ъгъл можете ясно да видите всичко от различни позиции. Дори монтирани в кокпита, ясната видимост и лесния интерфейс с бутони ви дава възможност за безопасна работа, дори в нестабилна среда, като в лодка или офроуд превозно средство

Здрав и траен

Изработен с високите стандарти на Garmin, това устройство работи при почти всякакви условия. Той е много издръжлив и с воден рейтинг IPX71. С повече от 4 години опит в работата с Montana®, ние можем да осигурим солидни монтажни, за да поставите устройството на почти всяко превозно средство или плавателен съд. За да ви осигурим още по-голяма свобода направихме устройството по-гъвкаво, когато става въпрос за захранване - можете да свържете устройството към захранването на Вашето превозно средство или лодка или използвайте NiNH захранващия комплект (до 17 часа живот на батерията) или 3 допълнителни АА батерии (до 9 часа живот на батерията).

Повече карти и повече памет

Почти навсякъде, където искате да отидете, GPSMAP 276Cx има съвместима карта, за да ви отведе там. Той идва с голям 8GB вътрешна памет с предварително инсталирана световна базова карта, карта на Европа и включва безплатен 1-годишен абонамет за BirdsEye сателитни изображения. Той също така поддържа различни допълнителни карти, като BlueChart® g2 HD морски карти, Garmin TOPO и ТОРО PRO карти, City Navigator® NT, Garmin Custom Maps и BirdsEye Select карти. microSD™ слота за карта памет ви позволява да разширите паметта допълнително.

Повече навигация

Заедно с подходящото картографиране GPSMAP 276Cx предлага допълнителни функции за навигиране, като добре познатия режим nüvi ™ за пътна навигация или Curvy Road маршрутизация за мотористи, който подчертават по-малки и по-забавни пътища за каране. Използвайте устройството заедно с ТОРО PRO карти, за да можете да изберете от редица възможности за маршрутизиране, които избират подходящи пътни класове за всяка дейност или превозно средство. И за хората, които предпочитат навигация по курсове и проследяване, новият 276Cx също предлага разширени навигационни опции.

Подобрени свързани функции

Новият GPSMAP 276Cx също така идва с редица напреднали свързани функции. Можете да свържете Вашия 276Cx чрез Bluetooth слушалки, за да получите TTS насоки в каската. Или веднъж свързан към смартфон2, можете да получите Active Weather3, което ви осигурява прогноза и анимиран радар за времето на Вашия екран, смарт известия като имейли, SMS-и или социални мрежи или LiveTrack, който ви позволява да споделяте точното място със семейство и приятели. Устройството може да се свърже безжично към външни сензори чрез ANT + като tempe™ за външно отчитане на температурата, или можете да го свържете към WiFi за актуализации и Garmin Connect ™ синхронизира на данни.

 

1Вижте Воден рейтинг
2Когато се свърже със съвместим смартфон
3Active Weather е на разположение в UK, Ирландия, Португалия, Испания, Франция, Германия, Белгия, Холандия, Люксембург, Швейцария, Дания, Норвегия, Швеция, Финландия, Австрия и Словения с частично покритие в Северна Италия.

Комплекта включва:

1. Garmin GPSMAP 276Cx
2. Едно годишен абонамент за BirdsEye сателитни изображения1
3. AMPS монтажна скоба с морско монтажно
4. Литиево-йонна акумулаторна батерия
5. USB кабел
6. AC зарядно
7. Документация

1Изисква се сваляне на софтуер. Използвайте включения абонамент за BirdsEye Satellite Imagery с BaseCamp ™ за прехвърляне на почти неограничен брой сателитни снимки с висока резолюция на преносими устройства за 1 година. След като тези изображения са интегрирани в устройството те могат да бъдат достъпни, когато имате нужда от тях - дори и след изтичане на безплатния 1-годишен абонамент. Можете да си закупените допълнителни абонаменти за BirdsEye сателитни изображения.

Размери:191.5 x 94.5 x 44.0 mm
Размери на дисплея:127.0 mm (5.0") диагонал
Резолюция на дисплея:800 x 480 пиксела
Тип на дисплея:Ярък, видим на слънчева светлина WVGA
Тегло:450 грама с включените презареждаеми батерии; 415 грама с батерии тип АА (не са включени)
Батерия:Презареждаема литиево-йонни (включени) или 3 AA батерии (не са включени); препоръчват се NiMH или литиеви
Живот на батерията:До 16 часа (литиево-йонни); до 8 часа (AA батерии)
Водоустойчивост:IPX7
Основна карта:Предварително заредена Recreational Map на Европа & BirdsEye сателитни изображения за сваляне
Вградени карти:Да
Добавяне на карти:Да
Вградена памет:8 GB (3.2 GB на разположение за използване)
Любими дестинации:10 000
Памет за маршрути:250
Памет за следи:10, 000 точки, 200 записани следи
Активен дисплей:Да
Автоматична навигация завой по завой:Да
Електронен компас:Триосно компенсиран електронен компас
Барометричен алтиметър:Да
Календар за лов / риболов:Да
Информация за слънцето и луната:Да
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи):Да
Допълнителни особености:Wi-Fi: Да; ANT+: Да; Bluetooth: Да; Active weather: Да;