GARMIN GPS eTrex® 10

: 24 месеца

010-00970-00

БЕЗПЛАТНА

Нов продукт

by GARMIN

Достъпeн, с подобрени възможност ръчен GPS с базова световна карта, високочувствителен GPS приемник, монохромен дисплей, 25-часа живот на батерията, удобен за играта geocaching

Повече детайли

227,00 лв с вкл. данък

Добавяне към списъка с желания

ПЪРВИЯТ GPS НА GARMIN, РАБОТЕЩ И С GLONASS!

Само Garmin може да направи eTrex по-добър. Новият eTrex 10 запазва основната функционалност, стабилна конструкция, достъпността и дългия живот на батерията, които направиха eTrex най-надеждните налични GPS устройствa. Ние подобрихме потребителския интерфейс и добавихме световна базова карта, осъществим чрез компютърна система геокешинг и добавената допълнителна поддръжка на планински била. Ще разпознаете името. Ще разпознаете качеството. Но eTrex 10 е изцяло ново устройство- устройство, което може да предложи само Garmin.

Вижте пътя

eTrex 10 има подобрен 2.2 инчов монохромен дисплей, който е лесно четим при всяка ситуация на осветление. Издръжлив и водоустойчив, eTrex 10 е създаден, за да издържа на естествената среда. Неговият лесен за използване интерфейс означава, че ще прекарвате повече време наслаждавайки се на открито и по-малко време в търсене на информация. Характерна черта на eTrex 10 е легендарната издръжливост и издържа срещу природните сили - било то прах, мърсотия, влага или вода, никое от които не се противопоставя на този универсален навигатор.

Открийте забавление

eTrex 10 поддържа Geocaching GPX файлове за изтегляне на геокешове и детайли директно във уредът Ви. Посетете OpenCaching.com, за да започнете своето геокешинг приключение. Осъществимия чрез компютърна система начин за геокешинг, не само помага на околната среда, но също така подобрява и ефективността. eTrex 10 съхранява и показва ключова информация, включително местоположение, терен, трудност, подсказки и описания, което означава никакво ръчно въвеждане на координати и носене на топове хартия. Просто качете GPX файла на Вашия уред и започнете ловът на съкровища.

Останете позиционирани

Със своята висока чувствителност, EGNOS- съвместим GPS приемник и HotFix ® предсказване положението на спътниците, eTrex локализира Вашето положение бързо и прецизно и поддържа точност дори под гъста листна маса и дълбоки каньони. Предимството е ясно- независимо дали сте в гъста гора или близо до високи сгради и дървета, можете да разчитате на помощта на eTrex 10, за да намерите пътя си, когато имате най-много нужда от него.

Пътувайте в световен мащаб

Новата eTrex серия е първата по рода си от потребителския клас приемници, които могат да проследяват GPS и GLONASS сателити едновременно. GLONASS е система, разработена от руската федерация, която ще бъде напълно функционираща през 2012 г. При използване на GLONASS сателити, времето, необходимо за приемника, за да "се свърже" към позицията е средно около 20% по-бързо, отколкото използването на GPS. И при използване на GPS и GLONASS, приемникът има способността да се свърже с до 24 повече спътници в сравнение с използването единствено на GPS.

Комплекта включва:

1. Garmin eTrex 10
2. USB кабел
3. Ръководство

Размери:2.1" x 4.0" x 1.3" (5.4 x 10.3 x 3.3 cm)
Размери на дисплея:1.4" x 1.7" (3.6 x 4.3 cm); 2.2" диаг (5.6 cm)
Резолюция на дисплея:128 x 160 пиксела
Тип на дисплея:Трансфлективен, монохромен
Тегло:141.7 гр.
Батерия:2 AA батерии (не са в комплекта); NiMH или Lithium се препоръчват
Живот на батерията:До 25 часа
Водоустойчивост:Да
Плаваемост:Не
Високо-чувствителен приемник:Да
PC Интерфейс:USB
RoHS версия:Не
Основна карта:Да
Вградени карти:Не
Добавяне на карти:Не
Вградена памет:9 MB
Любими дестинации:1000
Допълнителна памет:Не
Памет за маршрути:50
Памет за следи:10, 000 точки, 10 записани следи
Активен дисплей:Не
Автоматична навигация завой по завой:Не
Електронен компас:Не
Барометричен алтиметър:Не
Режим Geocashing:Да
Съвместимост с потребителски карти:Не
GPS игри:Не
Календар за лов / риболов:Да
Информация за слънцето и луната:Да
Таблици за приливите:Не
Изчисляване на площи:Да
Потребителски точки:Да
Прехвърляне на данни от уред към уред:Не
Преглед на снимки:Не
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи):Да