GARMIN GPS Foretrex® 401

: 24 месеца

010-00777-00

БЕЗПЛАТНА

Нов продукт

by GARMIN

GPS, който се носи на киткака за свободни ръце, с барометричен алтиметър, електронен компас, безжичен обмен на данни, висока чувствителност на GPS приемника, монохромен, работи с 2 AAA батерии, 17-часа живот на батериите, 100 х 64 пиксела дисплей

Повече детайли

386,00 лв с вкл. данък

Добавяне към списъка с желания

Foretrex 401 е елегантен ръчен GPS, който се носи на ръка и е идеален за дейности, в които трябва да са свободни и двете Ви ръце. Foretrex 401 комбинира високочувствителен водоустойчив GPS приемник, електронен компас и барометричен алтиметър в лек корпус, с каишка за носене на ръка, отличен за скиори, катерачи и военни. За да споделяте данни с лекота, Вие може да свържете Вашия Foretrex с Вашия компютър чрез USB или просто да изпратите данни безжично към друго съвместимо устройство. 

Проследете Вашите стъпки

Без значение накъде Ви отвежда приключението, никога не се притеснявайте, че ще се загубите с Foretrex 401. Foretrex запаметява следата на Вашето движение и го изобразява на екрана с пунктир. Просто включете функцията TracBack® и уредът ще Ви върне обратно към изходната точка. Вие винаги знаете вярната надморска височина и денивелация с барометричния алтиметър, както и вярната посока с електронния компас. Вие може да записвате точки в паметта на уреда (до 500 броя), за да може винаги да намерите пътя към Ваши важни места, като палатката или автомобила си. И, не на последно място, с батериите, които издържат до 17 часа и са сменяеми с размер AAA, Вие никога няма да попаднете в ситуация, в която да не може да се върнете обратно.

Използвайте Вашите данни

Foretrex 401 Ви позволява да комбинирате няколко точки, за да създадете и запаметите маршрути до всички Ваши любими места. Той също Ви предлага страница Пътен Компютър, данни за изгрева / залеза на слънцето на Вашето текущо място, както и там, където отивате, информация за лов / риболов. За още повече данни, той Ви позволява безжично свързване към пулсомер, сензор за каданс, или просто клип за монтиране на велосипед (купуват се отделно). За да имате винаги данните си на разположение, свържете Вашия Foretrex с PC или Mac с USB кабела, за за съхраните точките, маршрутите и следите и във Вашия компютър.


Foretrex 401: Лесен за ползване GPS приемник винаги на ръката Ви.

Комплекта включва:

1. Garmin Foretrex 401
2. Удължител за каишка
3. USB кабел
4. Ръководство на диск
5. Бързо ръководство

Размери:2.9" x 1.7" x 0.9" (7.5 x 4.3 x 2.3 cm)
Размери на дисплея:1.4" x 0.9" (3.6 x 2.3 cm)
Резолюция на дисплея:100 x 64 пиксела
Тип на дисплея:Черно-бял LCD
Тегло:87.3 гр.
Батерия:2 AA батерии (не са в комплекта); NiMH или Lithium се препоръчват
Живот на батерията:до 17 часа
Водоустойчивост:Да
Плаваемост:Не
Високо-чувствителен приемник:Да
PC Интерфейс:USB
RoHS версия:Да
Основна карта:Не
Вградени карти:Не
Добавяне на карти:Не
Любими дестинации:500
Памет за маршрути:20
Памет за следи:10, 000 точки, 10 записани следи
Активен дисплей:Не
Автоматична навигация завой по завой:Не
Електронен компас:Да
Барометричен алтиметър:Да
Режим Geocashing:Не
Съвместимост с потребителски карти:Не
GPS игри:Не
Календар за лов / риболов:Да
Информация за слънцето и луната:Да
Таблици за приливите:Не
Изчисляване на площи:Не
Потребителски точки:Не
Прехвърляне на данни от уред към уред:Да
Преглед на снимки:Не
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи):Да